Актьорът изплати парите на съдружника си в мексикански ресторант и

...
Актьорът изплати парите на съдружника си в мексикански ресторант и
Коментари Харесай

Прибраха от Иво Аръков 35 000 лева, които не дължи

Актьорът изплати парите на съдружника си в мексикански ресторант и разгласи: „ Това ще ми е за урок ”

Актьорът Иво Аръков се позамогна след присъединяване си в новия касов турски сериал „ Ирония на ориста ”, където си партнира с Къванч Татлъту. Благодарение на дългогодишната си работа като водещ в Би Ти Ви, Аръков получил ролята на мафиот в касовата поредност. Въпреки че ролята му била дребна, тя била задоволителна водещият на светското предаване „ Мармалад ” да си върне задълженията, писа „ Уикенд ”.

Преди година Иво бе наказан от Варненския областен съд. Неговият съучастник и другар от детството Антон Данов, с който преди 7 година отвориха мексикански грил в столичен мол, му заведе дело и го завоюва, откакто му трансферира дяла си в общата им компания, само че не си получи контрактуваната сума. Случаят стигна до частен правосъден реализатор, който е изпрати писмо до службата по вписванията във Варна за налагане на запор върху дружествен дял в „ Ел торо мексикан грил “ ЕООД, която обаче е с адрес в София. „ В адвокатската фирма на ЧСИ Станимира Костова-Данова, по молба на Антон Данов и въз основа на изпълнителен лист, публикуван на 4 февруари 2019 година от Окръжен съд – Варна на съображение правосъдно решение по комерсиално дело 680/2017 година, е формирано изпълнително дело,по което лицето Иво Аръков е наказано да заплати парично обвързване към дата 26 февруари 2019 година в размер на 34 022 лева и три стотинки. С оглед на гореизложеното натрапвам запор на дружествения дял на Аръков, който има 100% от капитала в размер на 40 000 лева Моля да бъде вписано в комерсиалния указател “, се споделя в писмото.

Година по-късно, с помощта на присъединяване си в турската сапунка, Иво Аръков е изплатил дълга си от 35 000 лева към някогашния си съдружник. Запорът на компанията му бил вдигнат.
Иво не съжалява за случилото се. „ Сам съм си отговорен. Предоверих се на някои хора, които ме изиграха. Документите са едно, истината е нещо друго. Приемам го обаче като урок от ориста – към този момент да съм по-внимателен и да не върша неща, от които не разбирам ”, споделя Аръков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР