Актьорът Иво Аръков не може без животинка у дома и

...
Актьорът Иво Аръков не може без животинка у дома и
Коментари Харесай

Иво Аръков би осиновил куче, но в момента гледа котка

Актьорът Иво Аръков не може без животинка вкъщи и би осиновил куче, само че е комплицирано поради натоварения график, който има, по тази причина гледа котка. Това излиза наяве от гостуването му в първата от, които от начин на живот уеб страницата Ladyzone.bg са подготвили през март. Разговорът беше онлайн и артистът получи доста въпроси, като се постара да отговори на всички.

Оказа се, че варненецът, който е зодия Везни, обича поезията и музиката - самичък се е учил да свири на китара, само че стихове не е писал от дълго време. Обича да пътува с кола, с цел да се радва на гледките по пътя. Няма обичано ядене, главното му меню включва салати и месо. Избягва тестени произведения. Харесва концепцията да ръководи времето – по сходство на героя на Бенедикт Къмбърбач от " Доктор Стрейндж ". " Важна тематика за мен – да се разбере самата концепция и съществуването на време ", вметна артистът.

Снимка: Диляна Флорентин

Баба му го е научила на усърдие, майка му – на обич и грижа, сестра му, която е по-голяма, го е научила да споделя, да не бъде лаком и да не мисли единствено за себе си. От татко си е попил мъжката мощ да развиваш духа си, медитация и йога са концепциите, посредством които татко му го е предиздвикал да се замисли за това, което е оттатък силата на материята.

Какво още показа артистът за персоналния си и професионалния си живот научете от материала в Ladyzone.bg:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР