Актьорът Ивайло Захариев също се отказа от двубой с Даниел

...
Актьорът Ивайло Захариев също се отказа от двубой с Даниел
Коментари Харесай

Удивителна пародия! И този от “Под прикритие” се отказа от бой с БГ-Роналдо: Можеше да договорим мача, но…

Актьорът Ивайло Захариев също се отхвърли от дуел с Даниел Златков. Снощи уредниците на церемония вечерта по смесени бойни изкуства “Spartacus Fighting Championship 6” оповестиха, че Атанас Михайлов се е разболял и няма да влезе в клетката против някогашния футболист. Заместникът му Ивайло Захариев пък разгласи, че при днешната си подготовка се е контузил и също отхвърля пердах със Златков.

При това състояние уредниците би трябвало бързо да реагират и да намерят трети противник за дуела на БГ Роналдо, който реши да зареже футбола и да се опитва в ММА.

Ето какво написа Ивайло Захариев:

“За да няма спекулации:

Като сериозен експерт трябваше преди малко да взема мъчно решение. Участието ми в ММА мач не е самоцел. Харесвам ММА и това е мъжки спорт, в който не може да се вършат взаимни отстъпки. След като ме поканиха нощес да заместя Наско, одобрих с наслада и незабавно отидох на подготовка, на сутринта отново.

Преди към час се контузих и не мога да си разреша да работя неразумно. Като експерт считам, че в спорта няма място за непотребен риск и безразсъдни дейности. Отказването ми от мача е почитание към съперника, спорта и професионализма. Имаше опция да се договорим, което аз не мога и няма да приема. Ще намеря метод да се насладя на стойностна борба скоро и ще се приготвя за нея уместно. Дотогава моето място е в театъра. Предстоят ми представления в страната, Испания и Щатите, за които би трябвало да се възстановя”, заяви Ивайло Захариев на официанлната си страница във “Фейсбук”.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР