Актьорът Ивайло Захариев е заживял под един покрив с новата

...
Актьорът Ивайло Захариев е заживял под един покрив с новата
Коментари Харесай

Ивайло Захариев заживя с новата жена, децата му са очаровани от мащехата

Актьорът Ивайло Захариев е заживял под един покрив с новата си любов- красивата русокоска Станислава, научи HotArena.

Звездата от хитовата кримка „ Под прикритие ” и сапунката „ Пътят на достойнството ” се разведе с майката на двамата си сина, само че продължава да се грижи безрезервно за невръстните момчета, както преди. 6-годишният Филип и 5-годишният Дамян постоянно посещавали баща си в новия му дом. Хлапетата харесвали избранницата на татко си и се разбирали отлично с дъщерята на Станислава, която е тяхна връстничка. Ивайло пък се грижел като за свое дете за момиченцето. Когато русокоската имала задължения вечер, той прибирал детето й от детската градина.

Станислава и Ивайло се срещнали в края на 2018 г . около общ план. Хубавицата, родом от Асеновград, е основател на „ Бебеносещ календар ”, в който известни персони театралничат за фотоси с децата си. Средствата от продажбите отиват за щедрост. Любовта сред двамата пламнала до момента в който Захариев правил фотосесия с двамата си сина. Първоначално Станислава се държала дистанцирано поради фамилния статут на Ивайло. Двамата били единствено другари. Когато хубавицата схванала, че бракът на Калоян от сериала „ Пътят на достойнството ” куца, едвам тогава му разкрила възприятията си. Заради Станислава артистът подхванал идната крачка и изискал бракоразвод от брачната половинка си Миряна. В края на предходната година артистът смъкна брачната си халка. Захариев към този момент освен, че не криел възприятията си към Станислава, само че и я представял като своя половинка на всички всемирски събития.
7 години след сватбата си, артистът се изнесе на квартира наоколо до жилището, в което живеят Миряна и децата. Всяка заран той отивал до дома им наоколо до Централни хали, с цел да води момчетата на детска градина. Вечер, в случай че нямал задължения, ги прибирал назад у дома и седял при тях до момента в който Миряна се прибере от Би Ти Ви. В медията някогашната му половинка се труди като пиар и управител на новините. Според осведомени с кариерното израстване на симпатичната брюнетка, точно тя била главата на фамилията им от самото му начало.

„ Колкото тя е пробивна, амбициозна и оправна, толкоз той е затворен, стеснителен и непретенциозен ” , разясняват осведомени със фамилната им драма. В дома им командорела Миряна, а Ивайло добродушно се оставял да е мъж под чехъл. Миналото лято връзките им напълно зациклили и артистът решил, че не може да продължава да живее по този метод.  „ Да, не съм със брачната половинка си. Не считам да изпадам в непотребни детайлности, тъй като това вълнува единствено нас двамата. Държа да се знае, че аз няма да спра да я почитам ”, сбит е по тематиката артистът, написа Уикенд,
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР