Актьорът Иван Матев публикува на стената си във Фейсбук шокиращ

...
Актьорът Иван Матев публикува на стената си във Фейсбук шокиращ
Коментари Харесай

Наш актьор с шокиращи разкрития за смъртта на французина в центъра на София

Актьорът Иван Матев разгласява на стената си във Facebook фрапантен роман за французина, който издъхна, откакто бе затрит от микробус в центъра на София.

Както БЛИЦ писа, Към 5.30 часа на столичния бул. "Прага " в правата сред улиците "Шандор Петьофи " и "Бузлуджа " е станал пътен случай с микробус. 29-годишният чужденец е умрял на място.

Страшна покруса тази утрин в центъра на София

Ето какво споделя Иван Матев на стената си във Facebook:



"Имам възприятието, че сме се трансформирали в някаква Колумбия на Балканите.
За една седмица, два пъти попадам на произшествия с друсани чужденци.

Онзи ден се прибирам в 5.20 сутринта и на бул. Прага виждам трима се дърпат и бутат нещо на платното. Отбивам и слизам да ги разтърва преди да ги е отнесъл някой. Двама българи и един, както се оказа французин. "Кво става тука бе? "-викам.

Страшни детайлности за огромната покруса в центъра на София тази утрин

"Ами не ни пуска да си доставим стоката в баничарницата, нищо не му разбираме, викнахме полиция, но ги няма още "-вдигат плещи доставчиците.

Франсето ме поглежда с очи като копчета и стартира да ми крещи в лицето артистично изречения от филми. Как ми желал името и съм спирал задачата му с другите двама.

Свалих тембъра и бавничко му натъртих, че не е добре да ми приказва по този метод. Поуспокои се. Първо ми сподели, че е от Русия и работи за Комитет за Държавна сигурност (на СССР).

Проговорих му на съветски... не знаел съветски щото бил от Франция. Викам "Пичове тоа е друсан до козирката. Задръжте го до момента в който пристигна патрулката. " (Не лъхаше на алкохол.)

Хванах го под мишница и го изтиках на тротоара да не го отнесе някой в сумрака. Вече беше сякаш мирен. Качих се в колата и се прибрах. Спеше ми се, а и изглеждаше спокоен " кагебето ".

Днес узнавам, че 10 минути по-късно изскочил отново на платното и го блъснал бус. Да бях останал, мамка му! Щеше да е жив...

Не е за поверие какво е правил французинът, преди да загине на столичния бул. "Прага "

Тази заран по същото време, ходя с багажа след работа по Графа към колата. Подминават ме две крещящи и чупещи бутилки в "безценните колчета " друсани маймуни от Мароко (както разбрах по-късно).

Започнаха да ритат вратите на заведенията и входовете, да влизат и да трошат.

Викам си "Иване, държат счупени бутилки, двама са не е подходящо да се правиш на мъж през днешния ден. Я звънни на 112 да ги действаме по закон. " Звъннах. Патрулката пристигна преди да я повикат.

Отидох, споделих на служителите на реда какво съм видял Мароканците взеха да мрънкат на полубългарски, че някакъв наркодилър им бил извадил револвер и по тази причина били ядосани...

Та такива ми ти работи у центъра на София, драги ми Смехурко. Нямам концепция каква дрога се е появила на пазара, но ги избива на експанзия и стават страшни простотии. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР