Актьорът Иван Ласкин все още е в болница и в

...
Актьорът Иван Ласкин все още е в болница и в
Коментари Харесай

Фънки за приятеля си Ласкин: Каква цироза? Може да има разстройство човекът

Актьорът Иван Ласкин към момента е в болница и в околните дни няма да бъде изписан от там, оповестява " Пик ". Звездата от паметния детския филм " Васко да Гама от село Рупча " лежи в гастроентерологията на Втора многопрофилна болница за интензивно лекуване. Там той е бил признат във вторник, като според разпространената от седмичник информация артистът е с тежка форма за чернодробна цироза.

Към този миг обаче диагнозата не е доказана от никой от околните на Ласкин. За никого не е тайна, че Ласкин е единак и приятелите му се броят на пръстите на едната ръка. Един от тях е Димитър Ковачев-Фънки. Пред кореспондент на " Пик " през вчерашния ден рокаджията съобщи, че е на турне из страната. При поредното позвъняване тази заран добави, че към момента не е съумял да се свърже с Иван и не вярва да е в болница.
Точно преди една година Иван Ласкин също бе признат за проучвания, като и тогава потегли слух, че е болен от цироза. Миналата есен артистът бе измежду звездните участници във " Фермата ", само че се наожи да напусне формата още на втория ден, откакто се почувства зле. След извършените медицински изследвания лекарите му предложиха да прекрати присъединяване си. По-късно Иван изясни тъкмо какво е наложило да прекрати присъединяване си във " Фермата ". " Истината е, че моята перисталтиката и стомашно-чревния ми тракт дадоха знак, че не би трябвало да заставам в това предаване. Добре съм със здравето. Черният ми дроб си е на мястото, всичко е наред ", разяснява
Ласкин.
Вече стана ясно, че публикуваната по-рано през седмицата информация за акция за
кръвопреливане на Ласкин, е подправена. Най-вероятно мотивът артистът да бъде признат в
Гастроентерологията на Втора градска още веднъж е е стомашно-чревно неразположение.
Същото допусна и Фънки: " Какво? Чернодробна непълнота? В гастроентерологията е? Ами може индивидът просто да е имал разстройство... ", типично в собствен жанр разяснява нервността към приятеля му Фънки.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР