Актьорът Иван Ласкин е починал, съобщи bTV. Актьорът Иван Ласкин

...
Актьорът Иван Ласкин е починал, съобщи bTV. Актьорът Иван Ласкин
Коментари Харесай

Тъжна Вест: Почина Големият Иван Ласкин

Актьорът Иван Ласкин е умрял, заяви bTV. Актьорът Иван Ласкин умря на 48-годишна възраст. На 28 декември м.г. той беше признат във ВМА.

По стената му в обществената мрежа към този момент валят съболезнования от негови близки и другари.

Ласкин има голям брой функции в театъра, снимал е в български и непознати филми. През 1986 година детският сериал „ Васко да гама от село Рупча ” го трансформира в най-популярното момче у нас. По-късно приключва ВИТИЗ. Помнят се функциите му и в сериали като „ Хайка за вълци ” и „ Дунав мост ”.

През последните години мозъкът и острият му език имаха собствен „ живот ” в обществените мрежи – мненията му предизвикваха люти разногласия и стотици споделяния. „ Аз на устата си ключ нямам. Всичко, което мисля, излиза през челюстно-говорния ми уред и считам, че това се назовава честност ”, споделя Ласкин през октомври 2017 година в предаването „ Преди обед ”.

Ласкин умееше да разказва любовта си – към дъщерите си и към Александра Сърчаджиева, и да приказва обществено за нея. „ Всеки един изживян момент с това момиче за мен е благополучие ”, безапелационен беше той в предаването „ Търси се ” през 2015 година

Ласкин предизвикваше и с участията си в разнообразни риалити формати. През 2012 година в ефирен ефир показа, че има проблеми с алкохола, а в последните си изявленията отклоняваше тематиката с възприятие за комизъм. „ Аз съм един средноедър българин, който обича да пие вино с другари ”, бяха неговите думи в предаването „ Преди обед ”.

През последните години Ласкин споделяше, че написа поеми и есета. Преди да ги събере в книга, на 48-годишна възраст загуби борбата за живот.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР