Актьорът и водещ на Звездите в нас“ Ненчо Балабанов се

...
Актьорът и водещ на Звездите в нас“ Ненчо Балабанов се
Коментари Харесай

Приказка в бяло: Ненчо Балабанов и любимата му Катрин си казаха „Да“!

Актьорът и водещ на „ Звездите в нас “ Ненчо Балабанов се ожени за своята обичана Катрин на 24 септември!

Влюбената двойка подвигна женитба в Несебър , разбираме от фотосите, които Ненчо е споделил в персоналния си Instagram.

На първите две фотоси младоженците са в обредния дом за подписването , за което артистът е заложил на грациозен тъмносин костюм и папийонка, а Катрин е с нежна бяла рокля с паднали ръкави, мрежест воал и прибрана в кок коса. На фотосите от тържеството булката е с разпуснати къдрици и бяла рокля с флорални претекстове , до момента в който младоженецът е с черен костюм.
                             

За първи брачен танц младото семейство е избрало песента „ Любов “ на Мария Илиева, изпълнена онлайн от певицата!

„ Скъпи Катрин и Ненчо, благо ново семейство Балабанови, доста, доста се вълнувам да мога да споделя този луксозен миг и празник на вашата обич. Благословени да сте, доста се обичайте, с доста деликатност, пристрастеност и мисъл се грижете за любовта си да цъфти, да сияе, да ви топли в сложните моменти и да я зареждате с голяма светлина в щастливите такива, които съм сигурна, че ще са безпределно доста, а ние, хората, които ви обичаме, ваши другари и семейство, безшумно ще се радваме и въодушевяваме от тази ваша луксозна приказка! Обичайте се вечно! “, поздрави ги прочувствено певицата.

 Ненчо Балабанов Катрин женитба instagram.com/@nenchob

Ненчо и Катрин се срещат през декември предходната година, а през юли се сгодиха . В изявление за Edna.bg артистът и водещ показа:

„ Жената до мен ме прави благополучен, дава ми криле и ме поддържа изцяло. Тя също е доста артистична и се забавляваме доста дружно. Любовта в действителност е най-големият мотор за всичко, което вършим, и съм извънредно признателен и благополучен, че се открихме! “

► 

Екипът на Edna.bg им пожелава безпределно благополучие и обич!
                             

Гледайте „ Звездите в нас “ всяка неделя от 20:00 по NOVA и не пропускайте да последвате предаването във  и . В сайта на  може да откриете още доста забавни изявленията и видеа зад кулисите на шоуто, а в  да наваксате, в случай че пропуснете епизод!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР