Актьорът и тв продуцент Башар Рахал е най-щастливият баща на

...
Актьорът и тв продуцент Башар Рахал е най-щастливият баща на
Коментари Харесай

Башар Рахал прави щерките си актриси - slava.bg

Актьорът и тв продуцент Башар Рахал е най-щастливият татко на света. И двете му дъщери–Клои и Индия взеха решение да продължат по неговите стъпки.

В последния филм на Башар–„ Завръщане”, девойките взеха функции в него. А малко по-късно артистът се похвали, че по-голямата му наследничка–Клои е сполучливо призната актьорско майсторство в учебното заведение по изкуства „ Тиш” към Нюйорския университет.

„ Гордея се с това дете Клои!”, не се сдържа Башо. А щерка му към този момент гради своя филмография, откакто и двата кино лентата, в които взе участие „ Завръщане” и „ Привличане” имаха всеобщ триумф в родните кина.

Самият Башар Рахал има много богата креативна биография зад тила си. Актьорът играе освен във филми, само че и в разнообразни скечове, освен това от 12-годишен. Беше водещ и на предаването „ Следващият, моля” по ТВ7, а от 2015 година е водещ и на лично предаване „ Бездомното шоу на Башар Рахал”. Отделно от това, през 2017-та взе участие в петия сезон на „ Като две капки вода” по Нова телевизия, написа „ Телеграф”.

От дълги години Башар е женен за Калина Рахал, от която има две дъщери. Бракът им обаче от дълго време е единствено на хартия–той живее в България с новата си другарка Райна Караянчева, с която са дружно към този момент две години, а тя в Съединени американски щати, където има влиятелна кариера и нов другар.

Наскоро с Райна намерено демонстрираха и възприятията си публично–вече се демонстрират на всемирски събития дружно. И даже лежаха по едно и също време в болница–тя за 12-та интервенция на носа, той–след бъбречна рецесия.

Башар е и безрезервен брат, който се грижи за сестра си Карла. Певицата и актриса е добре позната на българската аудитория, откакто изпя с Руши Видинлиев парчето „ Лъжи ме”. Тя обаче е известна и с присъединяване си в лентите „ Мисия Лондон”, „ Революция Z”, „ Стъпки в пясъка” и други.

Допреди пандемията се изявяваше на театрална сцена в постановката на Камен Донев–„ Почивен ден”, където си партнира с куп звезди. В същото време отглежда сина си сама след бракоразвод, а Башар е до нея, с цел да я поддържа и да й оказва помощ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР