Актьорът и телевизионен водещ на Преди обед“ и на предстоящото

...
Актьорът и телевизионен водещ на Преди обед“ и на предстоящото
Коментари Харесай

Жената на Сашо Кадиев го НАПУСНА заедно с детето им! Синът на Катето Евро вече има нова любов

Актьорът и ефирен водещ на „ Преди обед “ и на идното предаване „ България търси гений “ Сашо Кадиев се е разделил с половинката си – танцьорката Таня Тончева, разбра HotArena.

Красавицата напуснала къщата им в Кокаляне преди няколко месеца и се върнала в родния си Пловдив при родителите си. Тя взела със себе си и дъщеричката им Катерина. Двамата са запазили другарски връзки и когато и да е Сашо, както и майка му, могат да виждат детето, писа „ Галерия “.

Таня взела решението да го напусне поради прекомерната му ангажираност. Освен като водещ на две излъчвания в Би Ти Ви, той взе участие и в няколко хитови спектакъла, с които постоянно обикаля страната, и Таня на процедура съвсем не го виждала. В дребното си свободно време Сашо не се отделял от компютъра, защото е патологично привързан към компютърните игри, на които посвещава нощите си.

Таня била огорчена и от обстоятелството, че Сашо по този начин и не й предложи брак, като се оправдавал с дежурното факсимиле, че подписът няма никакво значение за връзката. Детето също не съумя да ги задържи дружно и даже към този момент се приказва, че Кадиев има нова обич с момиче от арт средите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР