Актьорът и сценарист Емил Марков все е гладен. Колкото пъти

...
Актьорът и сценарист Емил Марков все е гладен. Колкото пъти
Коментари Харесай

Доц. Захариев вечно гладен! Емил Марков от „Откраднат живот” кара на банички

Актьорът и сценарист Емил Марков все е гладен. Колкото пъти са го снимали папараци на улицата, толкоз пъти той е с баничка и айран в ръце. Мазната тестена закуска е обичаното му средство за насищане.

Онзи ден екранният доцент Петър Захариев от сериала „ Откраднат живот ” излезе от къщи с кучето си Рая и двамата се насочиха към близката бакалия на ъгъла на улиците „ Цар Иван Шишман ” и „ Славянска ”. Като стигнаха до магазина, мъжът на Албена Павлова от „ Столичани допълнително ” върза каишката на животното за колче, постави защитна маска на лицето си и влезе да напазарува. 2-3 минути по-късно той излезе с найлонова торба,  цялостна с бутилка кока-кола и 2 кутии с шоколадови бисквити, видя „ Уикенд “.

Следващата спирка на Емил и Рая бе баничарница в региона. Там звездата на хитовата докторска сага още веднъж завърза кучето за колче и търпеливо изчака реда си за влизане. Когато клиентът пред него си потегли, той хлътна през вратата на пекарната и се провикна към продавачката да му увие една от огромните банички.

Закуската си Марков захапа още на улицата. Напът към у дома той кусаше от мазната вкуснотия, а залците прокарваше, отпивайки от пластмасова бутилка с мътеница.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР