Актьорът и режисьор Шон Пен даде една от статуетките си

...
Актьорът и режисьор Шон Пен даде една от статуетките си
Коментари Харесай

Шон Пен даде една от наградите си Оскар за Володимир Зеленски

Актьорът и режисьор Шон Пен даде една от статуетките си " Оскар " на украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога като " знак на религия " в успеха на страната в спора с Русия, заяви ДПА.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8088
Статуетката - една от двете награди за най-хубав артист на американската киноакадемия, извоювани от Шон Пен през 2004 година и 2009 година, ще остане в Украйна до края на войната. 

Шон Пен е дал статуетката на Зеленски по време на третото си посещаване в Украйна през войната с Русия. На срещата украинският президент е връчил на американския артист Орден за заслуги III степен и му е благодарил за " забележителния принос " към напъните им. 

Шон Пен е почетен и с изписването на името му на плоча на Алеята на смелите, която е самопризнание за " смелите хора, които са били с Украйна през цялото време ". То е до листата със международните водачи, които са помогнали на Украйна по време на спора.

Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога заяви за срещата си с Шон Пен в Инстаграм. 

Шон Пен снима документален филм за спора в Украйна през март, добавя Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР