Актьорът и режисьор Брадли Купър и манекенката Ирина Шейк ще

...
Актьорът и режисьор Брадли Купър и манекенката Ирина Шейк ще
Коментари Харесай

Брадли Купър и Ирина Шейк не могат да си поделят детето

Актьорът и режисьор Брадли Купър и манекенката Ирина Шейк ще живеят в разнообразни щати след раздялата си и по тази причина не могат да се схванат за попечителството на 4-годишната си щерка, заяви уеб сайтът Метро.
 Gulliver/Getty Images
Ирина желае да живее в Ню Йорк , а Брадли Купър ще остане в Лос Анджелис поради филмовата си кариера.

" Ирина в никакъв случай не се почувства вкъщи в Лос Анджелис, изключително в къщата в Пасифик Палисейдс, тъй като майката на Брад живееше там с тях и това предизвикваше напрежение - сподели човек от обкръжението им пред сп. " Грация ". - Какво е добре за Леа, е на напред във времето в диалозите им. На повърхността те се стараят да са общителни поради щерка си " .
 Gulliver/Getty Images-->
Когато Брадли Купър и Ирина Шейк се разделиха преди три седмици , се говореше, че връзките им остават другарски и ще поделят попечителството върху детето си, родено през март 2017 година

Откакто Ирина Шейк си потегли от вкъщи им с куфар и без годежен пръстен , Брадли Купър гледа дребната Леа денем. Миналата седмица Ирина беше снимана с Леа в Ню Йорк, където имаше професионални задължения. И двамата са доста натоварени и не са споделяли по какъв начин възнамеряват да съчетават работата си с родителските отговорности.

Ако Брадли Купър в действителност размени Леонардо ди Каприо в " Алеята на кошмарите " на Гийермо дел Торо, той ще стартира фотоси още през есента. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР