Актьорът и режисьор Бен Афлек излезе от клиниката за алкохолици

...
Актьорът и режисьор Бен Афлек излезе от клиниката за алкохолици
Коментари Харесай

Бен Афлек излезе от клиника за алкохолици: Боря се заради себе си и заради близките си

Актьорът и режисьор Бен Афлек излезе от клиниката за алкохолици след 40-дневно лекуване и сподели, че битката с пристрастяването " е сложна и продължава цялостен живот ", съобщи Ройтерс.

" Боря се поради себе си и поради фамилията си ", написа Афлек в Instagram. Той благодари на околните си и на почитателите си за поддръжката.



Бен Афлек
има три деца от актрисата Дженифър Гарнър . Двойката се раздели през 2015 година, само че точно Гарнър закара артиста в клиниката през август.

Носителят на премия " Оскар " за сюжет и най-хубав филм е бил в клиника за лекуване на алкохолна взаимозависимост и през 2001 година, и през 2017 година Той е споделял какъв брой му е мъчно да преодолее това пристрастяване, което е наследствено в фамилията му. Баща му и брат му Кейси Афлек също са имали такива проблеми.

Кейси Афлек също сподели предишния месец, че този проблем при тях е унаследен.

" Бен е пияч. Повечето ми дядовци са алкохолици. Баща ми е пияч, от най-лошите, само че от 30 години е изтрезнял. Аз не пия от към шест години " - сподели Кейси Афлек в телевизионното предаване " Ентъртейнмънт тунайт ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР