Актьорът и режисьор Андрей Слабаков ще е кандидат за евродепутат

...
Актьорът и режисьор Андрей Слабаков ще е кандидат за евродепутат
Коментари Харесай

Андрей Слабаков ще е кандидат за евродепутат от ВМРО

Актьорът и режисьор Андрей Слабаков ще е претендент за евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация, потвърдиха от партията пред " Дневник ".

Вътрешна македонска революционна организация ще се яви независимо на европейските избори на 26 май т.г., откакто съдружните сътрудници от " Обединени патриоти " не реализираха единодушие за обща листа. Водач на листата ще бъде зам.-председателят на партията и сегашен евродепутат Ангел Джамбазки.

Андрей Слабаков бе в гражданското обединяване, което през януари издигна Ангел Джамбазки за претендент за евродепутат.

В листата ще бъде и някогашният пълководец на 61-ва Стрямска механизирана бригада ген. Димитър Шивиков, който трябваше да бъде претендент за народен представител от Българска социалистическа партия през 2017 година, само че бе упрекнат в злоупотреби и превишаване на пълномощията. После Военният съд в Пловдив го оправда.

След като не съумяха да се обединят към обща листа, НФСБ ще се яви на изборите в коалиция със Средна европейска класа, която се споделя " Патриори за Валери Симеонов ". Лидерът на " Атака " Волен Сидеров прави ефирен кастинг за млади лица за листата на партията си. Крайният период за регистрацията на претендентите е 23 април.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР