Актьорът и режисьор Андрей Слабаков ще е част от евролистата

...
Актьорът и режисьор Андрей Слабаков ще е част от евролистата
Коментари Харесай

Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков в евролистата на ВМРО

Актьорът и режисьор Андрей Слабаков ще е част от евролистата на Вътрешна македонска революционна организация. В нея ще бъде и някогашният пълководец на 61-ва Стрямска бригада в Карлово Димитър Шивиков.

През 2017 година Шивиков трябваше да е претендент за народен представител от Българска социалистическа партия, само че номинацията му беше оттеглена поради обвиняване в длъжностно заграбване на непознати движимости на обща стойност 10 225 лв.. По-късно то йбеше оневинен.

Шивиков и Слабаков са от гражданската квота в листата на Вътрешна македонска революционна организация, чийто лидер е явен от месеци - актуалният евродепутат Ангел Джамбазки.

Очаква се в листата да са и депутатите Александър Сиди и Юлиан Ангелов. Вероятно място претендент за евродепутат ще е и общинският консултант Карлос Контрера, като задачата на този ход е той да стартира занапред акцията си за локалните избори наесен.

Листата на Вътрешна македонска революционна организация ще бъде записана в ЦИК в петък, само че преди този момент ще се проведат и последните диалози с още възможни претенденти.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР