Актьорът и режисьор Андрей Слабаков ще бъде кандидат за евродепутат

...
Актьорът и режисьор Андрей Слабаков ще бъде кандидат за евродепутат
Коментари Харесай

Андрей Слабаков и ген. Шивиков кандидати за евродепутати от листата на ВМРО


Актьорът и режисьор Андрей Слабаков ще бъде претендент за евродепутат в листата на Вътрешна македонска революционна организация.

За лидер на листата беше определен досегашният евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, а Слабаков беше част от инициативния комитет, който застана зад кандидатурата на Джамбазки за нов мандат в Европейския парламент.

Ген. Димитър Шивиков, който през 2017 година беше включен за малко в кандидатдепутатските листи на Българска социалистическа партия, също ще взе участие в изборите като лице на Вътрешна македонска революционна организация.

Вицепремиерът и водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов съобщи, че в листата на партията за евровота влизат хора, с които партията му има общи хрумвания и имената на режисьора Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков не са изненада:

"Това е напълно закономерно. Хора, с които преди време сме имали близки връзки, чисто идейни приказвам, не е изненада, в противен случай, това е консолидиране на старания ", съобщи вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов./ БНР
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР