Актьорът и продуцент Стивън Сегал получи преди дни поредно обвинение

...
Актьорът и продуцент Стивън Сегал получи преди дни поредно обвинение
Коментари Харесай

Нещастната секс жертва в България на половия хищник Стивън Сегал се изповяда и разкри страшна тайна

Актьорът и продуцент Стивън Сегал получи преди дни следващо обвиняване в полов тормоз по време на кино подготовки в София през 2002 година за кино лентата " Излязъл да убива ". Обвиненията идват от актрисата Рейчъл Грант. Тя по това време е била на 26 години и е пристигнала в София, с цел да репетира реплики за кино лентата и била разчувствана от срещата със Сегал, който за нея бил " воин от детството ".

Актрисата описа в прям диалог какво тъкмо се е случило в оня ден, представена от bTV.

„ Когато пристигнахме, отидохме в хотела в неговия апартамент. За първи път се срещнах с него в спалнята му. Режисьорът бе там, не бях сама. Тогава не ми се струваше толкоз ненормално и ексцентрично. Трябваше да се срещна с хора от кино лентата. Другите хора от кино лентата бяха в прилежащата стая. Аз стоях на стол против него. В стаята бях към час, плюс, минус 10 минути. Много говорихме, за бойни изкуства, будизъм, за филми. В този диалог нямаше нищо необичайно, хвалеше ме доста. После ме накара да си смъква горнището, само че аз не желаех да върша. После ме помоли да ида на леглото, с цел да ми направи масаж. Аз и това не направих. Но той пристигна до мен и стартира да ме масажира, аз станах и погледнах през прозореца. После откакто се нажежи ситуацията. Той съумя да ми смъкна горнището и да ме разголи. Успя да ме постави на леглото. Тогава аз се разплаках, когато ми сподели, че ще ми покаже интимните си елементи. Когато се разплаках, той ме пусна и ми се извини. Излязох от стаята, като се пробвах да си дам добър тип “, споделя актрисата.

„ Не мисля, че този режисьор е знаел какво е станало вътре. Усещам, че не се усещаше добре, че доста му е било гузно. Бях доста смутена за дълго време. Беше ме боязън някой да не разбере “, спомня си още тя.

Тя разкри и повода да показа случилото се след толкоз доста години. „ Много е мъчно да се показа такова нещо, когато се е случило. Нямаше причина да приказвам това нещо, да го повдигам. И когато през октомври тези неща започнаха да излизат и по какъв начин хората стартират да подлагат на критика жертвите, това ме подтикна “, уточни тя и добави, че въпреки всичко това не е процедура.

„ Мога да ви кажа, че с толкоз доста хора съм работила, с толкоз доста продуценти, на всички места по света. Искам хората да знаят, че това не се случва непрекъснато “, описа тя.

Все отново актрисата разкри, че това е бил вторият път, когато нещо сходно ѝ се е случвало.

„ Първият път, това е нещо, което не съм споделяла и може би няма да споделя “, призна тя.

Тя уточни и какво би споделила на Сегал, в случай че през днешния ден го види очи в очи.

„ Бих желала да му кажа, че му прощавам. Бих желала да имам вяра, че мога да го направя “, споделя още тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР