Актьорът и продуцент Ники Илиев изгуби първия си дуел на

...
Актьорът и продуцент Ники Илиев изгуби първия си дуел на
Коментари Харесай

Даниел Петканов разгроми Ники Илиев на Арената във „Фермата: Нов свят“

Актьорът и продуцент Ники Илиев изгуби първия си двубой на Арената на „ Фермата “ след зрелищен конфликт с водещия на „ България търси гений “ Даниел Петканов.

Двамата премериха сили в третото издание на „ Звезден двубой “, като тестваха играта „ Събаряне на трупи “.

Снимка: btvnovinite.bg

В рисковите тествания, включващи композиция от разплитане на въже, сеч с секира и обстрел по двуметрови талпи с въртяща се пясъчна торба, Дани Петканов реализира четири минути преднина пред Ники Илиев и завоюва дуела.
Кристияна Брънзалова: За живота и идеите след " Фермата: Нов свят " Участничката счита, че е имала опцията да завоюва решаващия двубой в предаването
Водещият на шоуто за гении даде всичко от себе си на Арената и едвам не припадна преди финалната фаза на борбата, която включваше логическа класификация на думи от бита на фермерите. Напрежението от тежките физически провокации му се отрази и той се свлече беззащитен и се наложи водещите Иван и Андрей да му оказват помощ да се изправи на крайници.

Снимка: btvnovinite.bg

След като овладя световъртежа си, Петканов записа първата си победа на Арената. Сили в дуела не спести и артистът Ники Илиев, който яростно размахваше брадвата и съумя да счупи част от реквизита за играта.
На посетители на Тихомир от " Фермата " За хитовото риалити, киното, Стамбини и известността в обществените мрежи
Освен, че загуби звездния двубой, някогашният брачен партньор на Саня Борисова претърпя и още едно отчаяние – той бе предаден от водещия Сашо Кадиев, който трябваше да го поддържа с видеопослание преди дуела. Вместо това Кадиев, който има роля в последния му филм, заложи на сътрудника си от „ България търси гений “ Дани Петканов.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Освен сериозен престиж, Ники е спортист, има шест реда плочки, даже седем, и се храни единствено с пиле, ориз и яйца. Той е свиреп устойчив, той е машина, звяр, който ще убие всички във „ Фермата “. С единствената разлика, че ще се изправи против различен исполин в живота ми – Дани Петканов. На пръв взор той наподобява некадърен, само че нямате визия какви сили има. Победител в този двубой ще бъде Дани! “, вярно предвижда артистът.

„ На Кадиев аз съм му писал монолога, само че финала си го е дописал! “, шеговито разяснява измяната Ники Илиев.
Александър след „ Фермата ”: За другарствата, парите и бъдещето Участникът от тима на сиромасите съобщи, че макар позитивната му настройка – в предаването е имал и сложни моменти
В същинския седмичен конфликт на Арената Ивайло Шопски от тима на чорбаджиите удържа безапелационна победа с 10 на 0 над противника си Александър Тодоров от тима на сиромасите. Победата на властническия родолюбец бе посрещната с невиждана реакция от тима му и вместо да го поздравят, чорбаджиите му обърнаха тил с равнодушие.

Снимка: btvnovinite.bg

Участниците от тима на богатите не бяха изключително въодушевени от представянето на Шопски по време на петте игри, а софтуерният милионер Митко Караиванов даже отхвърли да седи в неговата агитка и непосредствено съобщи, че желае Ивайло да си върви.

Снимка: btvnovinite.bg

Загубата на Александър беше посрещната с горест от сиромасите, а в очите на огромна част от дамите от тима му имаше сълзи. Като втори дуелист Сашо имаше право да подреди точките на всяка игра и минимален брой – 1, той даде на Алманаха. Две точки душата на компанията в тима на сиромасите даде на „ Чували за устойчивост “, 3 на „ Горяща Ферма “, 4 на „ Въображаема река “ и 5 на „ Събаряне на трупи “.

Снимка: btvnovinite.bg

Проектантът се срина още на втората игра, в която асистенти пълнеха вагонетките в ръцете му с торби с пясък. Той ги изпусна, а на „ Горящата плантация “ се отхвърли самичък, откакто не съумя да мине по серия от клатещи се греди. Килограмите и неналичието на въздух му изиграха неприятна смешка и той се провали неведнъж в опитите си да пропълзи до край в последната борба - „ Въображаемата река “.

Така с резултат от 10 на 0 Ивайло Шопски отбрани мястото си във „ Фермата: Нов Свят “, а тимът на сиромасите изгуби един от най-колоритните си участници в лицето на Александър Томов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР