Актьорът и комик Едуард Мацаберидзе, който през май разказа за

...
Актьорът и комик Едуард Мацаберидзе, който през май разказа за
Коментари Харесай

Комик, който се бори с рак, разкри за какво мечтае

Актьорът и комедиант Едуард Мацаберидзе, който през май описа за битката си с онкологично заболяване, описа за своето лекуване в Инстаграм. В един от постовете си той даже се пошегува с желанието си след химеотерапията да прави секс.

" Нищо по-силно не съм желал в живота си, от това да върша в този момент секс, в случай, че вливат в мен към 5 литра химия (смятай - отрова) всяка трета седмица! И 4,5 литра от тази алена течност не е нищо повече от виагра, водка и редбул в равни пропорции! А цялото поделение по хематология - това е една стая с десетки кревати, където оргиите не стопират! ", написа артистът.

" Случвало се е да се събудя, и над мен към този момент шестима знойни онкоболни клатят своите пипети и ме удрят по лицето, правейки процеса на излекуване оптимално бърз и ефикасен, " добави той, отбелязвайки, че брачната половинка му се отнася към тези мечти с схващане.

През май Едуард описа, че е бил диагностициран с лимфома. Той призна, че в продължение на три седмици е изпаднал в самосъжаление, само че по-късно решил да се бори с заболяването.

Превод: Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР