Актьорът и кечист Дуейн Джонсън - Скалата не изключва възможността

...
Актьорът и кечист Дуейн Джонсън - Скалата не изключва възможността
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън - Скалата влиза в политиката

Актьорът и кечист Дуейн Джонсън - Скалата не изключва опцията да попадне в политиката и да се кандидатира за президент на Съединени американски щати, заяви Фокс нюз.

"Моята страна не ми е безразлична. Родината не е празна дума за мен. Още по-малко американският народ, нашите жители и полезностите, които изповядваме. Поради тази причина бих разгледал възможната опция да се включа в политическия живот! ", акцентира Джонсън.

Актьорът-кечист съобщи, че изпитва "огромно почитание към държавната работа " и най-много към работата и длъжността на президента на Съединени американски щати.

През май предходната година Скалата притегли вниманието на медиите със свое изявление в сп. "Джи-кю ". Тогава той показа, че обмисля опцията да се включи в президентската конкуренция в Съединени американски щати, напомня Българска телеграфна агенция.

Подобна мисъл го спохождала все по-често. По време на президентската акция през 2016 година Джонсън не разкри еднопосочно политическите си желания, макар че и републиканци и демократи го призоваваха да се дефинира.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР