Актьорът и екоактивист Арнолд Шварценегер заяви, че САЩ все още

...
Актьорът и екоактивист Арнолд Шварценегер заяви, че САЩ все още
Коментари Харесай

Шварценегер: Доналд Тръмп е луд

Актьорът и екоактивист Арнолд Шварценегер съобщи, че Съединени американски щати към момента са в Парижкото съглашение за битка с световното стопляне макар решението на федералното държавно управление да изтегли страната от съглашението, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на АП.

"Америка е повече от единствено Вашингтон или един водач ", съобщи някогашният губернатор на Калифорния пред водачите, събрали се за в климатичната конференция в полския град Катовице. Шварценегер назова президента Доналд Тръмп "мешуге " - "луд " на идиш, за решението му да се изтегли от Парижкото съглашение и настоя, че документът от 2015 година има необятна поддръжка на локално и щатско ниво в Съединени американски щати. "На идната среща за климата следващата година доведете тези локални водачи тук, с цел да вземат участие в огромна конференция като тази, с цел да могат да беседват директно с вас. Ако извършите това, аз Ви давам обещание: ще се върна! (I'll be back) ", сподели Шварценегер пред делегатите.

Известният английски естественик и известен тв водещ сър Дейвид Атънбъро съобщи, че човешката цивилизация може да се разпадне, в случай че международната общественост не вземе ограничения за ограничение на климатичните промени. "В момента сме изправени пред основано от индивида злополучие с световни измерения, най-голямата опасност за нас от хилядолетия. Ако не вземем ограничения, разпадането на цивилизациите ни и измирането на огромна част от естествения свят се задават на хоризонта ", добави 92-годишният Атънбъро.

Полският президент Анджей Дуда съобщи, че страната му, която е енергийно подвластна от въглищата, не има намерение да се откаже напълно от това изкопаемо гориво, с което разполага в огромни количества. "Няма проекти да се откажем напълно от въглищата ", а запасите на Полша ще стигнат за още 200 години. Въглищата са стратегическото изкопаемо гориво на Полша, което подсигурява енергийната ѝ сигурност и суверенитет и ще е мъчно да не го употребяваме ", съобщи Дуда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР