Актьорът и бивш състезател по кеч Дуейн Джонсън - Скалата

...
Актьорът и бивш състезател по кеч Дуейн Джонсън - Скалата
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън - Скалата е най-високоплатения актьор според "Форбс"

Актьорът и някогашен играч по кеч Дуейн Джонсън - Скалата покори годишната клсация на " Форбс " за най-високоплатения артист.

До първото място той доближава, откакто предходната година се подреди втори, макар че регистрираните тази година негови облаги от 89,4 млн. $ са доста по-малко от маркираните през 2018 година 119 млн. $.

Миналогодишният отличник Джордж Клуни изпадна от челната десятка. Това е по този начин, защото високите му доходи през 2018 година се дължаха най-много на продажбата на компанията му за текила - договорка на стойност 1 милиарда $.

Списъкът съдържа цялостните доходи на звездите, което включва разнообразни странични покупко-продажби за реклама и странични инициативи, а освен хонорарите, които получават за работата си като артисти.

Голяма част от приходите на Джонсън идват от компанията за спортни дрехи Under Armour.

Миналата година пък той беше взел участие в едно от продълженията на " Бързи и гневни ", а също така бе продуцирал и филми като Fighting with My Family и Shazam!.

По-късно тази година следва да се появи на огромен екран и във кино лентата " Джуманджи: Следващо равнище " дружно с Кевин Харт и Джак Блек.

На второ място тази година се подрежда артистът Крис Хемсуърт с доходи от 76,4 млн. $.

Брадли Купър пък се завръща за първи път в челната десятка от 2015 година насам най-много с помощта на режисурата, съавторството и присъединяване си в спечелилия " Оскар " за музика " Роди се звезда ". Така през 2019 година изданието го подрежда на шесто място с 57 млн. $.

Появата единствено в един огромен филм, а точно " Аладин ", пък сниши позициите на Уил Смит и с доходи от 35 млн. $ той се подрежда десети.

Един от забележителните триумфи в подреждането тази година е на боливудската звезда Акшай Кумар, който се подрежда на четвърто място с доходи от 65 млн. $.

Утре следва " Форбс " да разгласи и класацията на най-високоплатените актриси.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР