Актьорът и бивш министър на културата от времето на коалиционно

...
Актьорът и бивш министър на културата от времето на коалиционно
Коментари Харесай

Стефан Данаилов се страхува от инициативния комитет на Манолова

Актьорът и някогашен министър на културата от времето на съдружно държавно управление на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Национална движение „Симеон Втори" Стефан Данаилов съобщи, че поддържа кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София, само че в същото време призна, че симпатизира и на Йорданка Фандъкова като градоначалник.

"Двете дами, които ще се явят на надпреварата за кмет на София, ще ги виждам по необикновен метод. Това са забавни и умни дами. Симпатизирам на Йорданка Фандъкова. Тя обаче е много изтощена, рутината също пречи. Това са дефекти ", уточни Данаилов пред БиТиВи. Според него Манолова би трябвало да взема решение проблемите на столицата по собствен метод. "Плаша се от екзалтираните дами. Малко се опасявам от нейния предприемчив комитет. Това са едни младежи, които са доста остри и напрягащи. А тя е доста склонна да одобри това и да продължи по техния метод. Така че я поучавам да укроти тона ", добави я той.

Бившият министър на културата означи, че преди време е споделил на Манолова, че тя не става за президент, а в този момент е убеден, че каквото и решение да вземе Българска социалистическа партия, той е "за " нейната кандидатура. Легендата на киното въпреки всичко пожела да има повече женственост, мисъл и по-малко страст в акциите на двете претендентки за кметския пост.

Данаилов се завръща на сцената единствено дни след случая, при който счупи тазобедрена става. Първото зрелище след претърпяната сериозна интервенция е довечера във Варна на постановката "Актрисата ". "Като започнах да прохождам обичайно си споделих за какво да спирам представленията. Адреналинът оказва помощ - усетя ли публиката, не помня за болката ", сподели артистът.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР