Актьорът Христо Шопов е взел решение да продаде къщата си

...
Актьорът Христо Шопов е взел решение да продаде къщата си
Коментари Харесай

Христо Шопов е бесен на себе си, че допуснал да бъде опозорен на стари години

Актьорът Христо Шопов е взел решение да продаде къщата си в столичния квартал „ Малинова котловина “ и да се реалокира да живее в различен парцел със брачната половинка си Мариана Станишева след жестокия скандал със съседката Патриша Тийвс, приключил с ареста му, последван от 72-часов престой в килията на 7-мо РПУ в София.

 

Две седмици след екшъна, известния артист към момента не може да превъзмогне гнева си към 36-годишната си комшийка от Люксембург, а негови познати свидетелстват, че откакто Шопов бил освободен от ареста с най-леката мярка за неотклонение „ подписка “, той съвсем не излиза от рамките на дома си, с цел да не се засече инцидентно с омразната Патриша.

 

„ Христо е извънредно сърдит даже и на себе си, че позволи да бъде компрометиран на остарели години, поддавайки се на провокацията на дамата от Люксембург. Той възнамерява да продаде къщата си в „ Малинова котловина “, тъй като не може да свикне с мисълта, че в бъдеще ще би трябвало да живее в непосредствена непосредственост до дамата, която му издейства белезници на ръцете и обществено омаскаряване “, разкрива другар на 60-годишната звезда от филмовия епос „ Страстите Христови “ и сръбския сериал „ Южен вятър ”, който върви сега по „ Би Ти Ви Екшън ”.

 

Близки до Христо Шопов признават, че неговата брачна половинка Мариана Станишева към този момент е направила огледи на къщи в други квартали в София, само че към този момент не е харесала нищо уместно. Сред разновидностите, които Шопов и половинката му обмислят, е да си построят нова къща в софийското село Лозен, защото са намерили прекрасен имот, препоръчан им съвсем без пари от техен дълготраен фамилен другар.

 

При състояние, че се впусне в приключението да строи къща на остарели години, Христо Шопов ще се изнесе чартърен в различен парцел, докато приключи градежа на бъдещия му дом. При всички положения обаче артистът е решил да не живее наоколо до Патриша Тийвс, защото не е сигурен дали нервите му ще устоят при следващи провокации от страна на младата дама.

 

В късните часове на 23 февруари Христо Шопов беше закопчан от служители на реда от Седмо РПУ в София и отведен в ареста с белезници, откакто съседката му Патриша Тийвс подаде сигнал на тел. 112, че артистът я е блъснал и заплашил с револвер, насочвайки го към нея с думите: „ Ще те гръмна в лицето с револвера си! “. До грозната препирня се стигнало, откакто преди този момент колата на Патриша била запушена от тази на брачната половинка на артиста – Марияна. Тийвс вдигнала чистачката на колата и си поръчала такси, с което отишла на вечеря. Когато се върнала малко след среднощ, намерила свята чистачка счупена. Тогава тя позвънила на вратата на Шопови, с цел да им желае пояснение.

 

По думите й Христо Шопов се появил на вратата с револвер и го насочил към главата й, след което я блъснал. 36-годишната гражданка на Люксембург даже сподели видео от случая, от което обаче не се вижда какво държи артиста в ръката си. Според юрист Ина Лулчева, наета от Шопов в правосъдния развой, той е държал ключове, а не огнестрелно оръжие и е бил съзнателно провокиран от съседката си, която целяла провокация за да провокира гръмък медиен скандал поради известността на своя комшия.

 

Въпреки, че Софийския областен съд освободи от ареста Шопов и уточни, че няма доказателства да е заплашил потърпевшата с револвер, известният артист към момента е застрашен от неоправдателна присъда за закана за ликвидиране и „ засягане на телесната цялост “ на Патриша Тийвс. Софийската районна прокуратура стачкува несполучливо стартирането от ареста на артиста, а представителите на държавното обвиняване упорстват, че Шопов би трябвало да бъде наказан за закана да ликвидиране – закононарушение, което се санкционира с до 3 години затвор.

 

Чрез своята адвокатка Христо Шопов е направил искане към прокуратурата и работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) към Министерство на вътрешните работи да му бъдат върнати отнетите от полицията на 23 февруари три револвера, само че от полицията и държавното обвиняване са отхвърлили настояването. Огнестрелните оръжия на Шопов ще бъдат държани в Министерство на вътрешните работи най-малко до края на правосъдния развой, а даже артиста да бъде изцяло оневинен, той ще би трябвало да измине дълга процедура и да се яви още веднъж на психотест, с цел да му бъдат върнати револверите.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР