Актьорът Христо Петков, който заинтригува редовия зрител в образа на

...
Актьорът Христо Петков, който заинтригува редовия зрител в образа на
Коментари Харесай

Извергът В “дяволското Гърло” Не Знаел, Че Е Убиецът

Актьорът Христо Петков, който заинтригува редовия фен в облика на Асен Чанов в „ Дяволското гърло “, в началото не е знаел, че точно неговият воин е серийният палач.

Дълго време откакто схванал, единствено той и сътрудниците му Владо Карамазов и Теодора Духовникова знаели развръзката на хитовия сериал. Това описа самият той пред Нова тв.

„ Злото се заражда в положителното. Моят екранен персонаж в „ Дяволското гърло “ има мощно изразено възприятие за правдивост и независимост, в него се преплита доста положително и зло и с това е толкоз забавен. Отидох в Смолян без да знам, че аз съм килърът. Там научих. Дълго време единствено аз, Владо и Теодора знаехме, че аз съм килърът. Тайните постоянно са забавно предизвикателство за всеки артист. Не съм мислел за героя си като за палач. Опитах се да схвана Асен и считам, че в доста връзки отива прекомерно надалеч, само че за сметка на това има желязна логичност в този облик. “, показа той.

Що се отнася до живота му след края на първи сезон на престъпната драма, то Петков не усеща огромна смяна.

„ В персоналния ми живот нищо кой знае какво не се е трансформирало. Усещам внимание от хората, само че към този момент всичко е под надзор. Не ме преследват орди от последователки. Не ме тормози славата, не съм на 18 години, че да се главозамая. Всяко знамение за три дни. “, добави артистът.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР