Актьорът Филип Буков се похвали с гореща сцена между него

...
Актьорът Филип Буков се похвали с гореща сцена между него
Коментари Харесай

Хванаха Диляна Попова и Филип Буков в гореща прегръдка на плажа

Актьорът Филип Буков се похвали с гореща сцена сред него и актрисата Диляна Попова. Двамата са в интимна поза на плажа, само че всичко е част само от работата им по кино лентата " Аферата Пикасо “.

" Пак ми дадоха най-трудната роля “, пошегува се той. " Какъв е този шанс, не знам! “

" Ей, нямаш шанс и това си е… нека в другия живот ти върви повече “, се е пошегувала в мненията Мис народен тим по волейбол 2014 Ваня Запрянова.

" Аферата Пикасо “ е иден български филм, режисиран от Ян Янев. Филмът споделя за Антон, 30-годишен художник, който се занимава с имитация на картини, пари и всевъзможни дребни измами. Изключително нагъл, безсрамен и безсъвестен, осведоми " LadyZone ". Той има малко другари и доста врагове. Освен това е взел пари назаем от жестоката гангстерска София, която е изпратила по петите му мутрата Стамбата, с цел да си събере дълга. Точно когато Антон бива приклещен от Стамбата се появява майор Георги Стоянов - упорит, обаятелен, интелигентен, само че в това време и безсъвестен служител на реда. Той му предлага или по-скоро му постанова да се сближи с богатата бизнес дама и меценатка Мария и да разбере, дали тя укрива изчезналата преди десетина години картина на Пикасо- Арлекин, като в подмяна той ще му завоюва малко време пред София. Между всички стартира заплетена игра на котка и мишка, в която единствено най-хитрият и безсъвестен ще победи, а премията е скъпият Арлекин на Пабло Пикасо.

Освен Филип Буков и Диляна Попова, във кино лентата вземат участие още Башар Рахал, Жени Калканджиева и певицата Тита.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР