Актьорът Филип Аврамов строи нов дом. Той ще разполага със

...
Актьорът Филип Аврамов строи нов дом. Той ще разполага със
Коментари Харесай

Фицата строи театър в дома си - slava.bg

Актьорът Филип Аврамов строи нов дом. Той ще разполага със специфична зала за театрални спектакли, която ще бъде поместена на първия етаж от къщата. Пред „ Телеграф “ неговият комшия, асистент и другар Венци Мартинов издаде, че задачата на Фицата е да приключи ремонтните действия до 9 септември – тогава звездата от хитовия български сериал „ Домашен арест “ ще означи своя 46-и рожден ден.

„ Това е къщата на татко му, беше от едно време – на това място той прави хубава, огромна и нова къща. Ще живее в съвършени условия, тъй като строи с доста обич и усет. Изненада е партерният етаж и поместената там зала за спектакли пред камерна аудитория.

Има още барче, видеообзавеждане и особено осветяване.

Помага му другар дърводелец, той опушва дървесината, концепцията е да се реализира древен жанр, да има един възрожденски тип на тавани, стени и прочие В двора са дърветата от предишното, доста плодовити, самата къща се намира на централно място “, споделя хумористът, режисьор и продуцент Венци Мартинов. Къщата на Фицата, както го назовават в гилдията, се намира в столичния квартал „ Надежда “. Близо е до градинката до църквата „ Свети дух “.

В формалния си профил в обществената платформа Facebook Венци показа общо фото, запечатало срещата им. „ Строим в ускорени периоди новата къща на Фицата - бъдещият Дом-паметник, къща-музей "Филип Аврамов ", гласи текстът под фрагмента. „ Живея напълно наоколо и всякога надзървам на драго сърце “, добавя още комикът, който същински се радва на ентусиазма и желанието, с които Аврамов реализира една от фантазиите си, а точно – спектакъл вкъщи.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР