Актьорът Еди Мърфи ще бъде почетен с приз за цялостна

...
Актьорът Еди Мърфи ще бъде почетен с приз за цялостна
Коментари Харесай

Еди Мърфи ще бъде почетен с награда за цялостна кариера

Актьорът Еди Мърфи ще бъде почетен с приз за цялостна кариера от асоциацията, която присъжда премиите "Изборът на критиците ", заяви Контактмюзик, базирайки се на "Холивуд рипортър ".

Петдесет и осем годишният Мърфи ще получи оценката на специфична гала, отдаваща респект както за достиженията на 2019 година, по този начин и за над 100 години афроамериканско кино.

Еди Мърфи ще получи почетната премия като самопризнание за функциите му през годините, а и за най-скорошното му преобразяване във кино лентата "Долимайт е моето име ". В продукцията на Нетфликс, режисирана от Крейг Брюър, Мърфи играе американския артист, комедиант, музикант и артист Руди Рей Мур. Съдейки по възторжените банкет и мнения, ролята е една от най-хубавите в кариерата му.

Еди Мърфи стана татко за 10-и път

Освен Еди Мърфи с почетни оценки на церемонията, която ще се състои на 2 декември в Лос Анджелис, ще бъдат удостоени актрисата Ния Лонг, режисьорката Каси Лемънс и артистът Чиуетел Еджиофор, дебютирал като режисьор и сценарист с кино лентата "Момчето, което впрегна вятъра " на стрийминг платформата Нетфликс.

Водеща на церемонията ще бъде някогашната президентка на американската Академия за кинематографично изкуство и просвета Шерил Бун Айзъкс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР