Актьорът е задържан, грози го влизане в затвораЯвор Бахаров бе

...
Актьорът е задържан, грози го влизане в затвораЯвор Бахаров бе
Коментари Харесай

Спипаха Явор Бахаров да пуши трева на улицата

Актьорът е арестуван, грози го влизане в пандиза

Явор Бахаров бе арестуван в София, до момента в който пушел трева пред служители на реда. Арестувал го е патрул на 4 районно управление (на МВР), който видял 37-годишния артист да използва марихуана на улицата, заяви.

Бахаров е бил отведен в районното. В него не е имало други опиати, с изключение на цигарата, която пушел. Очаква се на следващия ден прокуратурата да упрекна артиста.

Това е негов следващ проблем със закона. През юни м.г. той получи година условно с 4 години изпитателен период по дело, че е карал пийнал - с 1,43 промила алкохол, и дрогиран с марихуана и кокаин. Присъдата бе на окръжния съд в Благоевград за случай от февруари 2020 година На първа инстанция артистът бе получил дейно наказване, още веднъж от 1 година. Втората инстанция осъди Бахаров и на " наложителни периодически срещи с пробационен чиновник ", още веднъж за година.

Актьорът има и други присъди измежду които за безчинство, както и каране пийнал, само че по тях е оправдан. Затова и през 2021 година се измъкна с условно наказване.

Заради това, че е в изпитателния период на остарялото си наказание, би трябвало в този момент Бахаров да получи ефикасна присъда, в случай че бъде приет за отговорен.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР