Актьорът Дуейн Джонсън - Скалата е записал рекордна година по

...
Актьорът Дуейн Джонсън - Скалата е записал рекордна година по
Коментари Харесай

Най-високоплатеният актьор в историята на киното според Forbes е Dwayne Johnson

Актьорът Дуейн Джонсън - Скалата е записал рекордна година по доходи в историята на киното. За за последните 12 месеца той е получил доходи от Щатски долар 124 млн. Това е двойно повече от Щатски долар 65-те милиона, които също са рекордни и които той изкара година по-рано. Тогава в класацията на Forbes на първото място бе подложен музикантът, трансформирал се в артист Марк Уолбърг с доходи в размер на 68 млн. $, а Скалата го следваше на влиятелната втора позиция.

От Forbes вършат калкулации на положението на холивудските звезди през последните 20 години. Печалбата на 46-годишния Джонсън е най-голямата за артист в 20-годишната история на класацията. Никога не е имало артист с по-високи годишни доходи от него.

„ Винаги съм работил извънредно доста, само че и в най-смелите си фантазии не съм предполагал, че ще стана най-високо платения артист в историята на Forbes. Аз не съм приключил „ Харвард “, само че бизнес философията ми се изясняваше през времето. Когато бях кечист задачата ми беше да изкарвам по Щатски долар 40 хиляди на мач. Сега желая постоянно да държа аудиторията удовлетворена. Сега светът е единственият ми началник и това е необикновено “, съобщи Скалата. /radio1.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР