Актьорът Дуейн Джонсън ще бъде почетен на предстоящата церемония за

...
Актьорът Дуейн Джонсън ще бъде почетен на предстоящата церемония за
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън с приз на филмовите и телевизионни награди на MTV

Актьорът Дуейн Джонсън ще бъде почетен на идната гала за филмовите и телевизионни награди на MTV, оповестяват Асошиейтед прес и Юнайтед прес интеренешънъл.

Бившият кечист, прочут с прякора "Скалата ", ще бъде почетен с наградата "Поколение ". Отличието се връчва на звезди, които с разнообразните си превъплъщения са се трансформирали в любимци на филмовите и телевизионните фенове. Сред предходните носители на премията са Крис Прат, Робърт Дауни младши, Уил Смит, Сандра Бълок, Джейми Фокс, Рийз Уидърспун, Марк Уолбърг, Джони Деп, Бен Стилър, Том Круз, Джим Кери, Адам Сандлър, Майк Майърс.

Дуейн Джонсън дебютира в киното като Краля на скорпионите във кино лентата "Мумията се завръща " (2001). От тогава артистът е взел участие в редица сполучливи продукции, измежду които поредицата "Бързи и гневни ", "Сан Андреас ", "Херкулес ", "Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата ".

"Тази премия значи доста за мен. Приходите в бокс-офиса са отлично нещо, само че това, което в действителност е от голяма важност, е опцията да оказваш положително влияние върху поколенията ", споделя Дуейн Джонсън, разяснявайки избора му за притежател на наградата.

С почетна премия "Пионер " ще бъде удостоена актрисата Джейда Пинкет Смит.

Супергеройската продукция "Отмъстителите: Краят ", фентъзи сериалът "Игра на тронове " и документалната лента "РБГ " за Рут Бейдър Гинсбърг водят по номинации с по четири на брой за филмовите и телевизионни награди на MTV. Отличията ще бъдат раздадени на 17 юни на гала в Санта Моника, Калифорния. Водещ на шоуто ще бъде Закари Леви, който е номиниран в категориите за най-хубав воин и за най-хубаво комедийно осъществяване за "Шазам! ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР