Актьорът Дуейн Джонсън разказа на страницата си Instagtam за куриозен

...
Актьорът Дуейн Джонсън разказа на страницата си Instagtam за куриозен
Коментари Харесай

Скалата не можа да влезе в кола на снимачната площадка поради размера си СНИМКА

Актьорът Дуейн Джонсън описа на страницата си Instagtam за чудноват миг, който му се е случил на снимачната площадка на кино лентата "Red Notice ". Работата е там, че той не е съумял да се побере в автомобил Porsche. Защо? Защото той е Скалата!

Джонсън получи прякора си - Скалата - още до момента в който бе професионален кечист. Още тогава той имаше страховит атлетичен външен тип, само че към момента не приличаше на машина за ликвидиране. По-късно Дуейн се реалокира в Холивуд и в този момент е един от най-търсените артисти в екшън жанра.

Куриозният епизод се е случил навръх снимачната площадка, когато Джонсън трябвало да влезе в бяло Porsche и да снима сцена с гонене.

Специално за тази сцена целият екип потърсил нужната кола, платил доста пари за нея и с труд я доставил на мястото. Но незабавно откакто артистът се опитал да се качи в колата, станало ясно, че нещо се е объркало.

След необикновен диалог с режисьора Маршал Тьорбер и 15 секунди неудобно безмълвие целият екип на кино лентата почнал да се смее, написа Джонсън. Актьорът прибавя, че сцената в последна сметка е снимана (макар и с някои промени) заради способността на екипа да реагира бързо на непланирани обстановки.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР