Актьорът Дуейн Джонсън каза, че не изключва възможността да се

...
Актьорът Дуейн Джонсън каза, че не изключва възможността да се
Коментари Харесай

Скалата може да се кандидатира за президент на САЩ през 2020 г.

Актьорът Дуейн Джонсън сподели, че не изключва опцията да се кандидатира на президентските избори в Съединени американски щати следващата година. През годините Скалата си е поставял все по-големи и по-големи цели, тъй че няма нищо чудно в това в действителност да посегне към най-високия пост в страната, оповестява Chronicle.bg.

Още от дните му в кеча Джонсън беше прочут като „ първенеца на народа “. От тогава кариерата му се развива единствено нагоре, а количеството на почитателите му пораства. По въпроса с възможната си кандидатура, той споделя: „ Не бих я изключил. Не бих изключил концепцията, в случай че ще ми даде опция да повлияя на нещата позитивно и да се заобиколя с положителни хора. “

В Съединени американски щати известни персони постоянно показват любознание към позицията. Комикът Крис Рок и водещата Опра Уинфри са единствено част от звездите, които считат президентството малко или доста за част от проектите си за бъдещето. 

Джонсън към момента се колебае, тъй като няма задоволително опит в региона и споделя следното: „ Засега оставам в личния си коловоз. Имам доста другари политици, доста някогашни президенти, сенатори, някогашни сенатори. Хора на всякакво равнище. Въпреки че е доста ласкателно толкоз хора да считат, че би трябвало да се кандидатирам за президент или че от мен ще стане удовлетворителен президент, или че няма да съм неприятен президент, в последна сметка аз персонално имам необикновено почитание към тази позиция. “

Дуейн елементарно печели хора с харизмата си, тъй че няма е чудно, в случай че получи относително огромна поддръжка от американското общество. Но президентският пост изисква доста повече от просто популярност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР