Актьорът Долф Лундгрен, който е на 63 години, се оженил

...
Актьорът Долф Лундгрен, който е на 63 години, се оженил
Коментари Харесай

Долф Лундгрен се ожени за младото си гадже

Актьорът Долф Лундгрен, който е на 63 години, се оженил за 24-годишната си изгора Емма Крокдал, оповестява изданието Page Six.

Той качи фотография от Лос Анджелес с брачна халка на безименния пръст на лявата си ръка. Двамата обаче, не бързат да разгласят публично, че са минали под фамилен покрив.

Емма и Долф се сгодиха това лято. Лундгрен направил предложение на възлюбената си половин година след началото на връзката им.

Емма Крокдал е фитнес инструкторка. Тя бе персоналната треньорка на Долф. Очевидно пристрастеността към спорта и взаимната работа са ги сближили. За пръв път те се появиха като двойка на кинофестивала Cana Dorada Film & Music Festival в Доминиканската република този януари.

Това не е първият брак за артиста. От някогашната жена, дизайнерката на бижута Анет Квиберг, той има две дъщери: 24-годишната Ида, която е колкото Емма, и 19-годишната Грета. С някогашната брачна половинка Лундгрен се разведе през 2011 година, откакто двамата подписаха брак през 1994 година. След развода той не е имал съществени запознанства преди Емма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР