Актьорът Джони Деп се извини за шегата, която по-рано си

...
Актьорът Джони Деп се извини за шегата, която по-рано си
Коментари Харесай

Джони Деп се шегува с убийство на Тръмп, след това се извинява

Актьорът Джони Деп се извини за шегата, която по-рано си направи с нападение против американски президент, съобщи BBC.

По думите му, опитът му за смешка се е оказал неудачен и е посочил неприятен усет, предава news.bg. Той увери, че не е имал неприятни планове.

От Белия дом дефинираха по-ранните му спорни изявления като " тъжни ", а поддръжници на президента Доналд Тръмп остро ги осъдиха.

Говорителят на Белия дом Шон Спайсър напомни, че Тръмп още през цялото време се е оповестил против насилието във всичките му форми и би трябвало да следваме този стандарт.

Той изрази вяра сътрудниците на Деп да не поддържат сходни оферти за принуждение.
По време на английския музикален фестивал " Гластънбъри ", Джони Деп направи спорна смешка за ликвидиране на Доналд Тръмп, размишлявайки какъв брой доста време е минало, откогато артист е умъртвил президент на Съединени американски щати.

54-годишният Деп, показа пред публиката кино лентата си The Libertine от 2004 г.на провеждащия се фестивал за музика и театрални изкуства, а полемиката се насочи към тематиката за президента на Съединени американски щати Тръмп.

" Това е просто въпрос, аз не загатвам нищо... Кога за финален път артист умъртви президент? " Въпросът на Деп към публиката, в възможна отпратка към артиста Джон Уилкис Буут, който убива президента Ейбрахам Линкълн през 1865 година

" Сега желая да изясня, че аз не съм артист. Аз неистина, с цел да претърпявам. Въпреки това, от много време и може би е време ", добавя Деп.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР