Актьорът Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp)

...
Актьорът Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp)
Коментари Харесай

Джони Деп отново отрече в съда да е удрял Амбър Хърд

Актьорът Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е отхвърли да е удрял някогашната си брачна половинка в припадък на ревнивост и да е провесвал дребното й куче през прозореца на автомобил, подложен на пресечен разпит в делото за клюка против в. "Сън " в Лондон, предадоха международните осведомителни организации, представена от Българска телеграфна агенция.

Издателят на в. "Сън " е ответник по дело за клюка. Причината е публикация от 2018 година, в която холивудският артист е наименуван "бияч на съпруги ".

Актьорът сподели в съда, че изказванията на някогашната му брачна половинка са "напълно погрешни ". Той я дефинира като социопатка, нарцистична и прочувствено нечестна.

Защитата на вестника разчита на обвинявания на Амбър Хърд за 14 случая, при които Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е е показал принуждение от 2013 година до 2016 година Той отхвърля всички и твърди, че Хърд го е нападала и удряла и даже е порязала съществено пръста му с хвърлена бутилка водка.

При кръстосаният разпит юристът на "Сън " Саша Уос описа за случай с картина, нарисувана от някогашна партньорка на Хърд. Актьорът се бил подразнил от нея и се опитал да я изгори, като блъснал Хърд, когато му попречила.

Джони Деп твърди, че е бил удрян от някогашната си брачна половинка

Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е сподели, че е ревностен, само че отхвърли историята да е истина. Той увери, че в никакъв случай не е удрял Хърд. Той отхвърли също да я е удрял, когато му се е присмяла на татуировката "Уино вечно ", преправена от "Уинона вечно " на предходната негова другарка Уинона Райдър. Той отхвърли всички обвинявания за принуждение, както и вероятността да не помни, тъй като е бил пийнал.

Адвокатът се опита да обрисува Деп като невменяем човек, приемал дълго опиати и злоупотребявал с алкохол. Макар и да призна, че от дете се е дрогирал, той отхвърли изказванията на Хърд да се трансформира в "чудовище ", когато е заслепен.

Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е съобщи, че брачната половинка му наподобява през цялата им връзка е "събирала досие " и "застрахователна лавица за по-късно ". Той подсети, че Амбър Хърд също е пиела много.

Деп и Хърд се срещат през 2011 година на снимачната площадка на "Дневникът на едно пиянде " ( "The Rum Diary ") и се женят през февруари 2015 година Петнадесет месеца по-късно Хърд подава молба за бракоразвод и след дни получава ограничаваща заповед против Деп.

Актрисата упреква брачна половинка си във физически тормоз, той отхвърля.

Разводът им завършва през 2017 година, когато ограничаващата заповед отпада и Деп приема да заплати на Хърд авансово контрактуваната сума от седем милиона $.

Очаква се делото на Деп против издателя на в. "Сън " да продължи три седмици.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР