Актьорът Джонатан Прайс ("Човекът, който уби Дон Кихот", "Игра на

...
Актьорът Джонатан Прайс ("Човекът, който уби Дон Кихот", "Игра на
Коментари Харесай

Джонатан Прайс става принц Филип в сериала Короната - slava.bg

Актьорът Джонатан Прайс ( "Човекът, който умъртви Дон Кихот ", "Игра на тронове ", "Двамата папи ") ще се превъплъти в облика на брачна половинка на кралица Елизабет II, принц Филип, в последните два сезона на хитовата поредност "Короната " на Netflix.

73-годишният Прайс ще поеме щафетата от Тобайъс Мензис, който феновете за последно ще видят като принц Филип в идния четвърти сезон на сериала. Джонатан Прайс ще играе брачна половинка на кралица Елизабет във финалните пети и шести сезон на "Короната ".

По-рано, както „ Монитор “ към този момент писа, беше оповестено, че актрисата Имелда Стантън наследява Оливия Колман в ролята на Нейно величество, пресъздавайки късните й години. В облика на сестра й принцеса Маргарет феновете ще видят Лесли Манвил, която ще смени Хелена Бонам Картър.

Премиерата на четвъртия сезон на "Короната " се чака по-късно през годината.
Петият и шестият сезон на поредицата ще проследят смутни интервали за английското кралско семейство – 90-те години на предишния век, белязани от събития като развода на принц Чарлз и принцеса Даяна, както и трагичната гибел на Лейди Ди в автомобилна злополука. Повествованието ще стигне и до началото на новия век.

В първите два сезона на "Короната " в облиците на кралица Елизабет II и принц Филип се превъплътиха Клер Фой и Мат Смит, напомня ContactMusic.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР