Актьорът Джъстин Теру ще озвучава персонаж в поредната планирана от

...
Актьорът Джъстин Теру ще озвучава персонаж в поредната планирана от
Коментари Харесай

Джъстин Теру ще даде гласа си на Скитника в игралната версия на „Лейди и Скитника“

Актьорът Джъстин Теру ще озвучава персонаж в следващата планувана от " Дисни " игрална версия на хитова анимация на компанията - " Лейди и Скитника " , оповестява уеб сайтът Колайдър.
 
С гласа на 46-годишния Теру ще приказва Скитника - куче, което разкрива пред своята обичана Лейди - глезена домашна кокер шпаньолка, прелестите на свободния махленски живот.
 
Игралната версия на известната анимация " Лейди и Скитника " (1955) ще бъде режисирана от Чарли Бийн ( " Lego Ninjago: Филмът " ). Проектът ще бъде дебютен за Бийн като режисьор на игрален филм.
 
Игралната версия на " Лейди и Скитника " ще бъде основана за стрийминг платформата на " Дисни " , която компанията ще стартира през 2019 година Сценарият е поверен на Андрю Буджалски . Филмът ще бъде продуциран от Бригам Тейлър , който беше част от продуцентския екип на друга игрална версия на хитова анимация на " Дисни " - " Книга за джунглата " (2016).
 
Стрийминг платформата на " Дисни " ще предлага кино и телевизионни продукции от марки на компанията като " Пиксар ", " Марвел " и " Междузвездни войни ".
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР