Актьорът Джани Русо, участвал в знаменития филм Кръстникът, заявява, че

...
Актьорът Джани Русо, участвал в знаменития филм Кръстникът, заявява, че
Коментари Харесай

Актьор от Кръстникът и любовник на Мерилин Монро твърди, че е била убита

Актьорът Джани Русо, взел участие в популярния филм " Кръстникът ", декларира, че е имал връзка с иконата на Холивуд Мерилин Монро, когато той е бил единствено на 16 години и знае по какъв начин в действителност тя е умряла. Русо, който играе Карло Рици във кино лентата за мафията, споделя, че Монро не е умряла от свръхдоза с барбитурати, както афишира аутопсията.

Той твърди, че тя е била убита.

75-годишният актьор споделя, че Мерилин Монро е била убита от Робърт Кенеди, който е провел гибелта й, тъй като не е желал неговите и тези на Джон Кенеди връзки със звездата да станат обществени.

" Трябва да е Боби. Никой различен не би я умъртвил. Мафията не би го направила. Те я харесваха. Тя беше празненство момиче. Дайте й няколко хапчета, няколко напитки и тя ще го направи с всички - споделя Русо пред " Ню Йорк Пост “. 

Русо твърди, че е имал любовна спекулация с Монро в продължение на години, започвайки от 16-годишна възраст, когато актрисата е на 33 години. Говорейки за връзката си, той споделя: " Мерилин беше най-хубавата държанка.

Тя просто искаше да те зарадва ". Кадър с артиста от кино лентата " Кръстникът " Той даже има фотография с нея единствено три дни преди гибелта й на 5 август 1962 година. На фотографията той гледа звездата, която носи шал на главата си и слънчеви очила. Двамата се намират в курорт на границата сред Калифорния и Невада. Русо споделя, че гибелта й последвала скоро след тази тяхна среща, тъй като мафията била по петите им.

Той споделя, че нарушителите и босът на мафията в Чикаго Сам Джанкана преследвали Монро, тъй като желали да стигнат до президента. Гангстерите се промъкнали в хотела, където била отседнала актрисата като проектът им бил да я снимат в тройка с Джон и Робърт Кенеди.

Те желали да употребяват скандалната лента с цел да изнудят президента да нахлуе в Куба и да върне казината на острова на проведените нарушители. Планът в никакъв случай не се осъществил, защото Джон Кенеди не се появил в курорта. Русо споделя, че Мерилин е научила за сюжета и е заплашила да заяви за случая на медиите.

Според Джани Русо, Робърт Кенеди е схванал за проектите на актрисата да опише всички обществено и е възнамерявал гибелта й, с цел да я спре. Актьорът от " Кръстникът " прецизира също по този начин, че убийството е осъществено от наемен палач, прочут като " Докторът ". Според Русо, той е направил по този начин, че гибелта й да наподобява като че ли породена от огромна доза успокоителни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР