Актьорът Джан Яман и моделката Демет Йоздемир отново са заедно!

...
Актьорът Джан Яман и моделката Демет Йоздемир отново са заедно!
Коментари Харесай

Бившите гаджета Джан Яман и Демет Йоздемир пак са заедно

Актьорът Джан Яман и моделката Демет Йоздемир още веднъж са дружно! Папараци на турски таблоиди, представени от Сабах, са засекли Демет да напуща дома на Джан.
               

A post shared by (@candem.tayfa) on Jun 3, 2020 at 1:14am PDT

Двамата бяха във връзка по време на фотосите на сериала " Свободен дух " , само че откакто те завършиха, и връзките посред им бяха прекъснати. След това Демет Йоздемир имаше връзки с предприемача Яман Начироолу, а след това и с Керем Бурсин.
               

A post shared by (@candem.forevers) on Jun 3, 2020 at 12:42am PDT

През февруари пък Джан Яман в изявление съобщи, че с Демет не поддържат връзка, само че се надява това скоро да се промени. Е, очевидно към този момент се е трансформирало и това се удостоверява и от постоянните му мнения под фотоси на модела в Instagram.
                 
on May 29, 2020 at 11:15am PDT

Въпреки че една от версиите за първата разлъка на двамата беше " либидото " на артиста, преди време пред турски медии той описа, че прекарва времето на самоизолация самичък. " Опитвам се да виждам на нещата положително. Свиря на барабани, упражнявам, танцувам танго ", описа тогава той.
               

A post shared by (@1demetozdemir) on May 22, 2020 at 8:35am PDT

Джан Яман е роден през 1989 година в Истанбул, само че корените му са от някогашна Югославия. Демет Йоздемир пък е родена през 1992 година в Коджаели. След като родителите ѝ се разделят, тя и сестрите ѝ дружно с майка ѝ заживяват в Истанбул.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР