Актьорът Джак О'Конъл казва, че бившият съпруг на Ейми Уайнхаус

...
Актьорът Джак О'Конъл казва, че бившият съпруг на Ейми Уайнхаус
Коментари Харесай

Джак О`Конъл разкри кой е истинският злодей в живота на Ейми Уайнхаус

Актьорът Джак О'Конъл споделя, че някогашният брачен партньор на Ейми Уайнхаус Блейк Фийлдър не е злодеят, за който е представян, като упреква медиите за трагичния неуспех на починалата певица.

Британският артист се превъплъщава в облика на Фийлдър, прочут като Блейк Фийлдър-Сивил, в биографичния филм " Back to Black ", който излезе по кината в Съединени американски щати на 17 май. Филмът е кръстен на албума на Уайнхаус от 2006 година, който е въодушевен от нейната бурна връзка с Фийлдър.

Обвиняван за пристрастяването на Уайнхаус към хероина, Фийлдър беше нарисуван като изверг от английските таблоиди и фамилията на певицата. Въпреки това, О'Конъл и режисьорът Сам Тейлър-Джонсън желаеха да покажат друга страна на историята в " Back to Black ".

Jack O'Connell on the real " villain " in Amy Winehouse's life
— Newsweek Entertainment (@NewsweekCulture)
„ Мисля, че това е доста елементарен роман за описване “ , сподели 33-годишният артист пред Newsweek. „ Лесно е да посочиш един изверг, да го освиркваш и разкъсаш публично. "

„ Чувствах добра опция да компрометирам този облик, да го слагам под подозрение и да го подпитвам. “
„ Всеки път, когато говореше за Ейми, лицето му светваше “
Уайнхаус се среща за първи път с Фийлдър в пъб в Лондон през 2005 година Тази среща е пресъздадена в " Back to Black ", като двамата се смеят, играят билярд и се сближават поради споделената си обич към музиката от 60-те години.

По това време Фийлдър-Сивил има приятелка, само че не след дълго той и Уайнхаус ( изиграна от Мариса Абела ) стават двойка. Отношенията им обаче били непостоянни.

Уайнхаус страдала от биполярно разстройство и булимия, както и от проблеми със злоупотребата с субстанции през целия си живот, до момента в който Фийлдър мъчно понасял славата и копнеел за нормалност. Той също по този начин бил изправен пред обвинения, че се интересува от Уайнхаус единствено поради нейните пари.

О'Конъл не знаел какво да мисли за Фийлдър, преди да се срещне персонално с него.

„ Подготвих се да трансформира гледната си точка, само че не чаках да се оправим толкоз добре, колкото и ние. Имах възприятието, че имаме доста общи неща. “, споделя артистът.

Фийлдър беше арестуван през 2008 година за опит да подкупи мъж, който е нападнал, за да отдръпна обвиняванията. Осъден е на 27 месеца затвор.

Подобно на Фийлдър, О'Конъл преди този момент имал проблеми със закона. Роден в семейство от работническата класа в Дарби, Обединеното кралство, татко му умира, когато той е единствено на 18 години. 

Teaser trailer for the UK release of Back To Black starring Lesley Manville, Jack O'Connell, Eddie Marsan and Marisa Abela as Amy Winehouse.
— cinemabang.com (@CinemabangCom)
Докато бил още в учебно заведение, преподавател насърчил О'Конъл да се опитва в ефирен семинар. Той е открит от британския режисьор Шейн Медоус, който го избира в паметната класика " This Is England ". Драмата от 2006 година беше обичана на рецензията и даде старт на кариерата на О'Конъл, макар че минаха още няколко години, преди да стартира да получава оферти от Холивуд.

О'Конъл и Фийлдър просто " в началото се мотаеха ", до момента в който артистът се опитваше да го убеди, че Черно към черно не е парче.

„ Всеки път, когато говореше за Ейми, лицето му светваше. Той говореше за някой, който цени и чийто спомен беше доста безценен. “, споделя още О'Конъл за срещта си с Фийлдър.
„ Вижте на какво бяха подложени “
Уайнхаус и Фийлдър бягат в Маями Бийч, Флорида, през 2007 година, изненадвайки фамилиите си. Двойката била преследвана от папараците през цялата си връзка. Заглавията включваха „ Ейми на Crack “ и „ Ейми в 5:00 сутринта, зов за помощ “, съпроводени от фотография на звездата, която се разхожда по улиците единствено по сутиена и дънковите си панталонки.

Според О'Конъл Фийлдър упреква английските таблоиди за умствения и физически крах на Уайнхаус, описвайки отразяването на звезди при започване на 2000-те като " просвета на лов на вещици " .

„ Вижте на какво бяха подложени “ , сподели той. „ Ако някой тук е злодеят, това са хората, които насочват камерите към него и непрекъснато го тормозят, насърчавайки рухването им поради неналичието на продажби на вестници. “

„ Мисля, че опитът [на Фийлдър] е маркер сред вероятността в този момент и тогава “ , изясни О'Конъл. „ Не мисля, че към този момент толкоз толерираме този вид медии. С интернет имате опция просто да не влизате. “

A new look at upcoming Amy Winehouse biopic Back to Black.

Jack O’Connell as Blake Fielder-Civil with Marisa Abela as Amy Winehouse.
— cinemaland (@thecinemaland) „ Ейми не направи нищо, което Ейми не искаше да направи “
Фийлдър подава молба за бракоразвод от Уайнхаус от пандиза през 2008 година, цитирайки невярност, за която музикантът признава. Разводът беше финализиран през 2009 година, само че те възобновиха романса си още един път, преди тя да почине през 2011 година

Уайнхаус продължи да се бори със злоупотребата с субстанции след раздялата, което докара до анулацията на европейското ѝ турне през 2011 година Тя е открита мъртва в жилището си няколко седмици по-късно, като гибелта ѝ се приписва на алкохолно отравяне. Тя беше само на 27 години.

Вече чист и татко на две деца с някогашната си партньорка Сара Аспин, Фийлдър сподели на Пиърс Морган през 2018 година, че „ постоянно ще носи бремето на виновността “ за гибелта на Уайнхаус, само че че „ Ейми не е направила нищо, което Ейми не е желала да направя. "

„ Чувствам, че съм единственият човек, който в миналото е поемал отговорност и го е направил, откогато Ейми беше жива “ , сподели той и добави: „ но трябваше да спра да нося този кръст самичък “ .

Когато първият филмов откъс на „ Back to black “ излезе през януари, потребителите на обществените медии похвалиха „ съвършения кастинг “ на О’Конъл. Като се има поради репутацията на Фийлдър, някои артисти може да одобряват това като засегнатост, само че О'Конъл го прие като " комплимент ".

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР