Актьорът Димо Алексиев движи в компанията на сексапилна брюнетка. Това

...
Актьорът Димо Алексиев движи в компанията на сексапилна брюнетка. Това
Коментари Харесай

Димо Алексиев хванат в крачка

Актьорът Димо Алексиев движи в компанията на сексапилна брюнетка. Това е не какъв да е, а новата му другарка Анжела, поради която заряза жена си Ана, майка на дъщеричката му Лора.

Двамата заобикалят да се появяват обществено дружно, само че бяха засечени на бензиностанция в огромен столичен квартал. Д-р Калин Генадиев от хитовия сериал Откраднат живот от много време е магнит за нежната половина от човечеството и постоянно е преследван от почитателки, само че сега любовта му е ориентирана към Анжела.

Тя преподава латиноамерикански танци, занимава се с снимка и превежда от испански. Арменката и артистът се срещат, до момента в който тя го снима, оповестява столичен вестник.

Близки до артиста и Анжела описват, че двамата продължавали да се гледат влюбено и да се държат като млади гаджета, макар че връзката им е на към 2 години. Той я обгрижвал и изпълнявал всяко нейно предпочитание, защото бил доста влюбен, а и секси брюнетката му завъртяла главата.

Арменката също се чувствала доста добре с него и нямала никакво желание да се разделят. Анжела даже съумяла да се сближи с щерка му Лора, с което укрепила още по-сериозно позициите си в сърцето на доктора в Откраднат живот, който е едно от двете разменени бебета в сериала.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР