Актьорът Димитър Рачков за пореден път се пошегува за работата

...
Актьорът Димитър Рачков за пореден път се пошегува за работата
Коментари Харесай

Димитър Рачков за работата при Халваджиян: На социални помощи сме. Последния месец караме на солети

Актьорът Димитър Рачков за следващ път се пошегува за работата си в продуцираното от Магърдич Халваджиян шоу " Като две капки вода ".

``
реклама

" Ние там сме на обществени помощи. Знаете при кого работим - " Халваджиян ООД ". Последният месец сме единствено на солети. За " капките " по 6 лв. дадоха. Предаването е на нащите рамене - преди единствено водихме, а в този момент строим сцената, оказваме помощ, даваме палтата на хората ", сподели с усмивка той.

" Когато си известна персона, доста забрани и табута би трябвало да има. Трябва да си образец за хората, пробвам се да съблюдавам всичко това. Иначе не съм по хайлайфа, не обичам да вървя по празненства. Предпочитам да съм с хора, с които се знаем още от детските години. И в учебно заведение, и в студентските си години съм бил душата на компанията. Сега избирам да заставам малко по-встрани. Достатъчно се маймуним по малкия екран ", изясни той.

Актьорът описа и по какъв начин в дискотека във Велико Търново го объркали с Краси Радков. " Бъркат ни семействата. Знаете, че има Радков, Ранков, че и Рядков. Отивам в една дискотека и притежателят ме поздравява и помоли да разгласят на микрофона, че съм там. Аз не пожелах, само че той настоя и се съгласих. И слушам: " И в този момент при нас е огромния, вездесъщия, неповторимия Краси Радкооооов ", описа артистът.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: