Актьорът Димитър Рачков направи интересен коментар за Гала в интервю

...
Актьорът Димитър Рачков направи интересен коментар за Гала в интервю
Коментари Харесай

Рачков към репортерката на Гала: Нали знаеш - за да вървиш нагоре: Само Лудогорец!

Актьорът Димитър Рачков направи забавен коментар за Гала в изявление за нейното предаване. Повод бе неговият театър " Забраненото шоу на Рачков ".

``
реклама

" От дълги години го бях замислял, само че нямах самочувствие. В него разгадавам " мръсните секрети " на малкия екран. Мислех, че след него ще ме смъкват от ефир, само че не го направиха. В спектакъла е забъркано и вашето предаване и моята другарка Гала. Специални поздрави на безконечната Амбър на малкия екран - Гала. Телевизията няма да я има, само че тя ще е там ", пошегува се артистът.

Той се помайтапи и с репортерката, която му взе изявление - Ина Чочева. " Много обичам такива изявленията - леки, спокойни. Ти си ми обичаната кореспондентка. Но нали знаеш - с цел да вървиш нагоре: " Само Лудогорец ", сподели той, намеквайки за новия притежател на " Нова " - Кирил Домусчиев, който има и футболния клуб от Разград.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР