Актьорът Димитър Рачков и бившата му приятелка Мария Игнатова от

...
Актьорът Димитър Рачков и бившата му приятелка Мария Игнатова от
Коментари Харесай

Дори и разделени, Рачков и Мария Игнатова продължават да получават сериозни суми за реклама

 Актьорът Димитър Рачков и някогашната му другарка Мария Игнатова от близо година популяризират онлайн магазин за посуда и интериорни решения.

Бивш кадър от екипа, снимал клипчето, разкри пред нашата медия, че за присъединяване си в спота двамата са получили идентични възнаграждения в размер на 25 хиляди лв. на калпак, като задължението им да се " въртят " в телевизионния и онлайн ефира като двойка бил за 1 година. След това, при положение, че тя продължавала да се излъчва, щяло да има анекс към контракта на екранния тандем, за още пари.

Въпреки че интернет магазинът към този момент залага главно на наличието си във фейсбук, клипчето с Рачков и Игнатова от едвам 1 минута продължава да натрупа известност, а самите те - още почитатели. " Браво, страхотни сте, бъдете постоянно дружно ", " Всички фамилии се карат, само че най-после си лягат дружно " и " Рачков, уважавай я повече тая жена ", гласят част от мненията на потребителите, попаднали на спонсорираната реклама в обществената мрежа. 

Официално Рачков и Игнатова от дълго време не са дружно, макар че през последната година неведнъж бяха засичани от папараци да се радват на взаимната си компания в редица столични кръчми и питейни заведения в страната. Според слуховете те са претърпели няколко опита още веднъж да се съберат, само че в последна сметка са решили, че връзката им изцяло се е изчерпала и е по-добре да си останат другари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР