Актьорът Димитър Маринов донесе много радост на България покрай участието

...
Актьорът Димитър Маринов донесе много радост на България покрай участието
Коментари Харесай

Драматичната история на Димитър Маринов: Осиновеният актьор разказва за биологичните си родители

Актьорът Димитър Маринов донесе доста наслада на България около присъединяване си в " Зелената книга ", който завоюва премия Оскар. Но нито пътят в Америка е бил елементарен за него, нито пътят до там.

В подкаста на Тото от " СкандаУ " двамата участници в " Като две капки вода " си поговориха са доста неща - за историята на артиста, за разбиранията му за това кое е стойностно и кое не, както и несъмнено за шоуто, в което двамата стават другари. 

Виж още: Лияна разкри тайната на съвършеното си тяло

Още първоначално обаче артистът споделя за невероятната си орис. Оказва се, че Димитър Маринов не е от Русе, както евентуално ще прочетете на доста места, а е роден в болница " Шейново ". Расте пък в сърцето на София - зад Царския замък. Но всичко това, като осиновено дете...

Виж още: Внучката на Тодор Колев стана майка на момиче! Актрисата избра красиво име за бебчето

Всичко това споделя като едно от доста недоразуменя в комунистическия свят. Осиновителите на артиста пък са от Пловдив, а той не е тъкмо оставен за осиновяване. 

Виж още: Папи Ханс - в рискова непосредственост с огнена русокоска! Това ли е дамата до него?

Това, което в действителност е бил Димитър Маринов, е това, което на британски се назовава " the golden child " - дете, заченато при лишаване на непорочност. Биологичния си татко пък назова " спермодарител ".

Виж още: Юлиан Вергов трогна със фотография

Двамата въпреки всичко съумяват да се срещнат и това се случва през 1986 година, като познанството им трае 7 минути. Тогава артистът отива в Русе, където живеел той. Баща му останал шокиран, въпреки че подозирал, че има дете. Маринов дал телефона си, заявявайки, че не желае нищо с изключение на другарство. Но не получил и него. Дори и след славата, която получава след Оскара за " Зелената книга. "  

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР