Актьорът Димитър Баненкин установи, че е станал баща на син

...
Актьорът Димитър Баненкин установи, че е станал баща на син
Коментари Харесай

Като на кино! Димитър Баненкин научи, че има син след 31 години

Актьорът Димитър Баненкин откри, че е станал татко на наследник 31 години след раждането му. Звездата от „ Скъпи наследници ” изненадващо схванал, че има дете, което към този момент е същински мъж, дочу HotArena.

„ Така се случват хубавите неща! Преди 10 месеца разбрах, че с изключение на прелестна щерка, имам и превъзходен наследник на 31 години...! Това е ситуацията! ”, написа звездата в обществените мрежи.

Той сподели децата си на обща фотография, а приликата сред татко и наследник е поразителна. Историята, която се крие зад фотоса обаче е още по-необикновена.

57-годишния Баненкин до момента е признавал бащинство единствено над щерка си Миа. Момичето е на 20 години и е плод на брака му с германка, с която той от дълго време е разведен, написа " Телеграф ".

За сина си обаче научава изцяло инцидентно. Когато преди години се мести да живее в Германия, губи връзка с майка му и по този начин и не научава, че приятелката му е родила дете. Докато не научава истината преди няколко месеца.

„ Как ги разбираш тия неща бе, човек? Е, не може да ти се отхвърли – то това си ти ”, написа му актрисата Биляна Петринска. А артистът метафизичен дава отговор: 
„ Разбраните и Господ ги награждава ”.

Композиторката Вида Пиронкова му пожелава още едно дете, само че артистът е безапелационен, че двама пораснали наследници са му изцяло задоволителни. А на въпрос на поетесата Радостина Колева, дали е сигурен в авторството си си, той дава отговор „ Голям камък хвърли, огромна дума не казвай! Но, мисля, че да ”.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР