Актьорът Димитър Баненкин откри, че има 31-годишен син, похвали се

...
Актьорът Димитър Баненкин откри, че има 31-годишен син, похвали се
Коментари Харесай

Блиц: Актьорът Димитър Баненкин: Разбрах, че имам син на 31 години

Актьорът Димитър Баненкин откри, че има 31-годишен наследник, похвали се самият той във фейсбук.

„ Така се случват хубавите неща! Преди близо 10 месеца разбрах, че с изключение на прелестна щерка, имам и превъзходен наследник на 31 години...! Т’ва е ситуацията! ", написа звездата от сериалите „ Под прикритие “ и „ Скъпи наследници “, написа Блиц.

Той сподели децата си в обща фотография и на нея се вижда поразителна аналогия сред татко и наследник. Повечето от приятелите му разясняват, че му е одрал кожата. „ Той с твоите очи, бе Митко “, съобщи колежката му от Сатирата Добрина Гецова. „ А, не бе “, отвърна гордият баща. Името на наследника към този момент не е ясно, защото той е кръстил фейсбук профила си на джедая от „ Междузвездни войни “ Оби-Уан Кеноби, написа " Телеграф ".

За 57-годишният Баненкин се знаеше, че има щерка Миа, която е на 20 години. Тя е от брака му с германка, с която обаче са разведени. Едва през предходната година той схваща, че е основал още едно дете - преди 31 години.



По това време той се е открива да живее в чужбина и явно губи връзката с майката на момчето. „ Как ги разбираш тия неща, бе човек? Е, не може да се отхвърли – то това си ти “, разяснява актрисата Биляна Петринска, а сътрудника й отвръща: „ Разбраните и Господ ги награждава “.

Композиторката Вида Пиронкова пък му пожелава следващата година трето детенце, с цел да му е цялостно щастието, на което Митко отсича: „ Две ми стигат “. Поетесата Радостина Колева пък се съмнява в авторството му с въпроса сигурен ли си, на който той дава отговор с: „ Голям камък хвърли, огромна дума не казвай! Но, мисля, че да “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама З
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР