Актьорът Деян Донков събра на вечеря двете си жени –

...
Актьорът Деян Донков събра на вечеря двете си жени –
Коментари Харесай

Семейна идилия! Деян Донков събра жените и децата

Актьорът Деян Донков събра на вечеря двете си дами – актрисите Радина Карджилова и Анастасия Ингилизова, и трите им общи деца, похвали се самият той, научи HotArena.

Семейната идилия бе документирана в цяла фотосесия и по-късно споделена в обществените мрежи. На фотосите се вижда хармонията, която царува в артистичната фамилия. Малки и огромни похапнаха здравословно, като акцентираха на зелените зеленчуци, а по-късно, до момента в който гледаха превъплъщенията в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода “, най-малките момчета се отдадоха на най-новата си играчка – светещ трен на шарени релси, писа „ ТелеграФ “.

Синът на Ася от сътрудника й от Народния спектакъл Христо Петков – Косьо, яхна самоуверено и атрактивен детски автомобил върху паркета. Баткото – Деян – младши, главно сърфираше в телефона си, който не остави даже по време на вечерята.

13-годишното момче е плод на любовта на Деян и Анастасия Ингилизова, която стартира, когато тя е на 17, а той на 30. Разделят се като другари, каквито остават и до през днешния ден, а артистът постоянно споделя, че точно тя най-силно го е подкрепяла за връзката му с настоящата му половинка – Радина.

Донков стана родител за повторно през 2016 година, когато Кърджилова го подари със наследник, който кръстиха на татко й – Христо. През 2014 година пък Ингилизова стана майка за повторно – още веднъж на наследник, кръстен Константин. Таткото е пък някогашен другар на Радина, който в този момент се изявява в сериала „ Дяволското гърло “ и към днешна дата има нова жена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР